Eindejaar

EEN FEESTELIJK EINDEJAAR

Met de eindejaarsperiode in zicht, is feestelijke patisserie een absolute must. De patisserie van Banquet d’Or®, La Pâtisserie du Chef® en My Original® Cakes helpen je hierbij graag een handje: een gevarieerd assortiment patisserie en gebak om zelf af te werken & te personaliseren.  Voor je klanten: om te feesten. En voor jou: om te verkopen!

Onze producten

SMAKEN NAAR MEER

Onze medewerkers werken graag met jou samen, om te begrijpen wat jou drijft. Op deze manier stemmen we onze producten af op jouw wensen. Door als één team te werken, komen we samen op goede ideeën. 

Uitstekende smaak wordt verkregen met ingrediënten van hoge kwaliteit, expertise en echt vakmanschap.  

Onze duurzaamheidsstrategie

Raising the bar

Met trots presenteren we onze nieuwe duurzaamheidsstrategie, waarin we ons op drie doelen richten: Evenwichtige voeding, Beschermen van de natuur en Verbeteren van levens. Met onze nieuwe strategie plaatsen we duurzaamheid nog meer centraal in ons bedrijf.

Benieuwd naar wat we hebben bereikt en hoe we onze belangrijkste duurzaamheidsambities voor de komende vijf jaar uiten?

VIND JOUW

INSPIRATIE

Creëer jouw meesterwerken met onze producten.

Onze merken

MAAK KENNIS MET ONS TEAM

Het doorgronden van smaak gaat gepaard met het begrijpen van onze klanten, wiens wensen continu veranderen. We bekijken, onderzoeken en analyseren de veranderende trends en eetgewoonten in alle markten, zodat we ons continu kunnen aanpassen en doorgaan.

We kennen de authentieke keuken, de oudste tradities, de nieuwste technologieën in onze sector en vooral... we weten wat goede smaak is.