Vandemoortele

NIEUW: plantaardige alternatieven voor room

Plantaardige alternatieven voor room die niet schiften of uitzakken na het opkloppen besparen je een hoop stress in de keuken. Maak kennis met de plantaardige alternatieven voor room van Risso Chanty®

Onze producten

SMAKEN NAAR MEER

Onze medewerkers werken graag met jou samen, om te begrijpen wat jou drijft. Op deze manier stemmen we onze producten af op jouw wensen. Door als één team te werken, komen we samen op goede ideeën. 

Uitstekende smaak wordt verkregen met ingrediënten van hoge kwaliteit, expertise en echt vakmanschap.  

Banquet d'Or®

Flaguette wordt Fossette

De Flaguette (B399) krijgt een nieuwe naam: hier is de FossetteHetzelfde heerlijke recept, met enkel natuurlijke ingrediënten, en voortaan voorgesneden – lekker makkelijk. De Fossette is een absolute must-have voor elke frituur en snackbar!

WHAT’S IN A NAME? Fossette is vernoemd naar de karakteristieke kuiltjes op het broodje – precies lachkuiltjes.

VIND JOUW

INSPIRATIE

Creëer jouw meesterwerken met onze producten.

Onze merken

MAAK KENNIS MET ONS TEAM

Het doorgronden van smaak gaat gepaard met het begrijpen van onze klanten, wiens wensen continu veranderen. We bekijken, onderzoeken en analyseren de veranderende trends en eetgewoonten in alle markten, zodat we ons continu kunnen aanpassen en doorgaan.

We kennen de authentieke keuken, de oudste tradities, de nieuwste technologieën in onze sector en vooral... we weten wat goede smaak is.